Софийката Филхармония Представя Своята Социална Програма „Обединение Чрез Музика”

Софийката Филхармония Представя Своята Социална Програма „Обединение Чрез Музика”


        На 17 февруари 2009 г. (вторник) от 11 ч. в БТА Софийската филхармония ще представи своята социална програма „Обединение чрез музика”.
        Софийска филхармония ще сключи публично договори със Съюза на инвалидите в България, с Националното читалище на слепите "Луи Брайл" и с организацията на евреите в България "Шалом".
        Чрез тези договори филхармонията има за цел да даде равен достъп до културните събития  на хората в неравностойно положение и социално слабите. Чрез социалната програма "Обединение чрез музика" искаме да подчертаем и активираме хуманизма и взаимното уважение между хората, заявиха от ръководството на филхармонията.
        На пресконференцията ще присъстват Явор Димитров - Директор на Софийска филхармония, Максим Бенвенисти - Председател на организацията на евреите в България, Стоян Манолов - Председател на съюза на инвалидите в България и Спас Карафезов - Председател на Националното читалище "Луи Браил".
        Политиката на Софийска филхармония е насочена към всички социални групи и се предлагат преференциални цени на билети за концерти за пенсионери, ученици и студенти. Сградата разполага и с рампа за инвалиди.
 


Водещи новини

Времето