Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Получи Благодарствено Писмо От Доц. Д-Р М. Григорова, Директор На Департамента За Езиково Обучение На Су „Св. Кл. Охридски”

Министърът На Културата Проф. Стефан Данаилов Получи Благодарствено Писмо От Доц. Д-Р М. Григорова, Директор  На Департамента За Езиково Обучение На Су „Св. Кл. Охридски”


   Министърът на културата проф. Стефан Данаилов получи благодарствено писмо от доц. д-р М. Григорова, директор на Департамента за езиково обучение на Софийския университет „Св. Климент Охридски”.
   В писмото се казва:
  „Уважаеми г-н министър, от 10 до 19 март 2009 г. представители на СУ „Св. Кл. Охридски” и на още 26 български университета бяха командировани в Москва, Русия, за участие в международен панаир на образованието, където рекламираха българското висше образование и българската наука и култура. Изказваме нашите най-искрени благодарности за безценната помощ, оказана на нашите представители от страна на Българския културен институт в Москва в лицето на директора Боряна Ангелакиева и на сътрудника на института Христо Обрешков. Тяхното професионално и човешко отношение към проблемите на българското образование и култура и към хората, които ги представляват, са още едно доказателство за общността на целите и идеите на българското образование и култура не само в България, но и на територията на друга страна”.


Водещи новини

Времето