На 23 Май От 10.00 Часа В Учебен Драматичен Театър Натфиз „Кръстьо Сарафов” В София Ще Се Състои Тържествената Церемония По Повод Връчване Дипломите На Випуск’2009

На 23 Май От 10.00 Часа В Учебен Драматичен Театър Натфиз „Кръстьо Сарафов” В София Ще Се Състои Тържествената Церемония По Повод Връчване Дипломите На Випуск’2009


     На 23 май 2009 (събота), от 10.00 часа в Учебен драматичен театър НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” ще се състои тържествената церемония по повод връчване дипломите на ВИПУСК’2009 и награждаване на абсолвентите НАЙ-НАЙ-НАЙ със статуетка и диплом.

     Наградите НАЙ-НАЙ-НАЙ са раздават ежегодно на най-добре изявилите се измежду завършващите студенти във факултет „Сценични изкуства”. Гласуват всички студенти и преподаватели във факултета - около 200 студента и 50 преподавателя. За тази година номинациите са в категориите:

     АКТРИСА И АКТЬОР ЗА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР
     АКТРИСА И АКТЬОР ЗА КУКЛЕН ТЕАТЪР
     АКТРИСА И АКТЬОР ЗА ТЕАТЪР НА ДВИЖЕНИЕТО
     СЦЕНОГРАФ
     ТЕАТРАЛЕН РЕЖИСЬОР

     Тази награда е първият отличителен знак в професионалното развитие на завършващите. През 2008 година наградите бяха връчени от министъра на културата проф. Стефан Данаилов и министъра по европейските въпроси Гергана Грънчарова.



     Наградите тази година ще бъдат връчени от:

     настоятелите на НАТФИЗ Дейвид Варод (изпълнителен директор на „Ню Бояна”), Валери Тодоров (генерален директор на Българско национално радио), Васил Кънев (изпълнителен директор на „Идеал Стандарт”), Тед Василев (Американска фондация за България), Уляна Пръмова (генерален директор на Българска национална телевизия) и Марта Дяволова (програмен директор на Фонд за население на ООН) и специалният гост на церемонията Йорданка Фандъкова – зам.-кмет на Столична община.


За допълнителна информация:
Илиана Димитрова 0889 /320 190
Йордан Алексиев 0885/ 887259


Времето