Министърът На Културата Вежди Рашидов Поздрави Ръководството И Екипа На Телевизия „Европа” По Повод Десетата Й Годишнина

Министърът На Културата Вежди Рашидов Поздрави Ръководството И Екипа На Телевизия „Европа” По Повод  Десетата Й Годишнина


    Министърът на културата Вежди Рашидов поздрави ръководството и екипа на телевизия „Европа” по повод десетия й юбилей, който бе отбелязан на стилна церемония във Военния клуб в София вчера вечерта.

   „Скъпи приятели, сърдечно ви поздравявам с десетия ви юбилей! Десет години в историята и духовната сфера на българската журналистика са времето за телевизия от висока класа да завоюва безспорен авторитет в „четвъртата власт”. Вашият професионализъм ми дава увереност, че гражданското общество в България няма да загуби високата си чувствителност за значимостта на българския талант, наредил страната ни на достойно място в Европа и света. Продължавайте да сте верни на името си и да приобщавате аудиторията си към творчеството! Честит празник !”, се казва в поздравителния адрес, който министър Вежди Рашидов изпрати до ръководството и екипа на телевизия „Европа”.





    На тържественото отбелязване на 10-ата годишнина на телевизия „Европа” във Военния клуб присъства премиерът Бойко Борисов, който сърдечно поздрави целия екип на първата и единствена в България новинарска телевизия с юбилея им и пожела на журналистите здраве и късмет. Сред гостите на 10-ия рожден ден на медиата бяха и кметът на София Йорданка Фандъкова, министри и депутати. Стотици приятели и колеги дойдоха да уважат юбилея на телевизия „Европа”, между тях бяха и председателят на СЕМ доц. Георги Лозанов, генералният директор на БТА Максим Минчев, генералният директор на НДК Христо Друмев, Михаил и Кристина Белчеви, Евгений Михайлов.
    Емил Стоянов – създател на телевизия „Европа”, а понастоящем - член на Европейския парламент, благодари на всички институции, които изпратиха поздравления до екипа на единствената новинарска телевизия у нас. Той изрази надеждата си, че с всеки изминал ден новинарската телевизия на България ще привлича все повече и повече зрители, тъй като през всичките тези години неизменно залага на актуална и коректна информация, на бърз и ясен анализ на събитията от деня.
Партито във Военния клуб, с което бе отпразнуван рождения ден на телевизия „Европа”, завърши с изпълнения на певицата Тони Димитрова.


Водещи новини

Времето