Министър Вежди Рашидов Бе Сред Хилядите Почитатели На Българския Рок На Съвместния Концерт На „Сигнал”, Кирил Маричков И Милена В Зала 1 На Ндк

Министър Вежди Рашидов Бе Сред Хилядите Почитатели На Българския Рок На Съвместния Концерт На „Сигнал”, Кирил Маричков И Милена В Зала 1 На Ндк


    Министърът на културата Вежди Рашидов бе сред хилядите почитатели на българската рок музика, които препълниха миналата вечер зала 1 на НДК в София на съвместния концерт на фронтмена на "Щурците” Кирил Маричков и рок легендите от група "Сигнал”, както и на рок дамата на българската музика Милена Славова. Концертът с надслов "Rock Battle" бе под патронажа на министъра на културата Вежди Рашидов.






    В зала 1 на НДК Кирил Маричков изпълни солово най-прочутите хитове на "Щурците”, а Йордан Караджов на свой ред доказа, че "рокендролът остава млад” и зарадва феновете като изпя песни и от най-новия албум на „Сигнал”. На легендарните музиканти по време на 3-часовия концерт помагаше и струнен квартет от Националната музикална академия в София.
    „Ние сме тук, в зала 1 на НДК, за да поставим мост на рок музиката между поколенията!", извика Йордан Караджов към зрителите. На изпълненията на рок великаните се наслаждаваха фенове от всички генерации, а музикантите им се отплатиха, като дадоха всичко от себе си на сцената.
    Според фронтмена на „Сигнал” Йордан Караджов целта на съвместния концерт бе да възроди интереса към рок музиката в България, а съдейки по бурните аплодисменти след края на шоуто в НДК, това е на път да се сбъдне.

   Още снимки от концерта вижте тук.