Публикувани Са Указания За Тримесечните Финансови Отчети На Първостепенните Разпоредители С Бюджетни Кредити

Публикувани Са  Указания За Тримесечните Финансови Отчети На Първостепенните Разпоредители С Бюджетни Кредити

Министерство на финансите публикува указания БЮ-1/08.04.2009г., с които се определят редът и формата за изготвяне и представяне на тримесечните финансови отчети за степента на изпълнение на утвърдените политики и програми по бюджетите на Министерския съвет, министерствата, Държавната агенция за младежта и спорта, Държавната агенция за информационни технологии и съобщения, Държавната агенция по горите, Държавната агенция по туризъм, Държавната агенция "Национална сигурност" и Националната агенция "Пътна инфраструктура" за 2009 година.

Указанията се издават във връзка с разпоредбите на чл. 112, ал. 2 от Постановление № 27 на Министерския съвет от 9 февруари 2009 г. за изпълнението на държавния бюджет на Република България за 2009 г., съгласно които министърът на финансите определя реда и формата за представяне на отчетите на първостепенните разпоредители с бюджетни кредити по реда на чл. 112, ал. 1 от същото постановление.

Информацията може да намерите на интернет страницата на Министерство на финансите категория „Бюджет"/"Методология"/"Програмно бюджетиране".

Водещи новини

Времето