Българо-Гръцка Конференция За Управление И Контрол На Скф

Българо-Гръцка Конференция За Управление И Контрол На Скф

Утре, 26 март 2009 г., ще се проведе българо-гръцка конференция на тема: „Въпроси на управлението и контрола на Структурните и Кохезионния фондове на Европейския съюз". Събитието е организирано от Министерство на финансите, Дирекция "Управление на средствата от ЕС", в качеството й на Централно координационно звено и е в рамките на проект 0002-ЦКЗ-1.1 „Повишаване ефективността на работата на Централното координационно звено и на Комитета за наблюдение на НСРР", финансиран от Оперативна програма „Техническа помощ".

Сред участниците във форума ще са д-р инж. Меглена Плугчиева, зам.-министър председател, Любомир Дацов, зам.-министър на финансите, Спирос Ефстатополис, главен секретар за инвестиции и развитие при Министерството на икономиката и финансите на Гърция, както и представители на Европейската комисия. В конференцията ще участват още представители на управляващите органи на оперативните програми и експерти от Звеното за организация и управление на структурната рамка на Общността при Министерството на икономиката и финансите на Гърция.

Форумът ще е с работен език английски. Информация от събитието ще бъде разпространена след приключване на официалната част и на цялата конференнция.

Времето