Предстоящи Събития На Министерство На Финансите До Края На Месец Април

Предстоящи Събития На Министерство На Финансите До Края На Месец Април

Предоставяме на вашето внимание предстоящите събития на Министерство на финансите до края на месец април 2007 г.:

На 16.04.2007 г. Министерство на финансите ще проведе в град Пловдив първия от поредица семинари, посветени на усвояването на средствата от Европейските структурни фондове. Семинарите ще запознаят  широката общественост със стратегическите и програмни документи - Национална стратегическа референтна рамка и Оперативните програми и възможностите, които те предоставят за растеж и заетост на българската икономика. На срещата-дискусия ще бъде разяснен процесът на кандидатстване, ще бъдат представени критериите за избор на проекти и оценяване на предложенията, както и условията по сключване на договори с бенефициентите. Участниците ще бъдат запознати и с  успешните практики в другите страни-членки на ЕС. Семинарът е в рамките на информационната кампания на Министерство на финансите „Бъдете активни".

На 17.04.2007 г. на Интернет страницата на Министерство на финансите ще бъде публикуван бюлетинът „Държавен дълг" за месец март.

В периода от 19.04.2007 г. - 21.04.2007 г. министърът на финансите Пламен Орешарски ще вземе участие в неформалното заседание на Съвета на ЕС по икономически и финансови въпроси, което ще се проведе в град Берлин, Германия.

На 25.04.2007 г. Министерство на финансите, в рамките на кампанията „Бъдете активни", ще проведе в гр. Велико Търново втория от поредицата семинари в районите на планиране.

На 30.04.2007 г. на Интернет страницата на Министерство на финансите ще бъдат публикувани месечните статистически данни за изпълнението на консолидирания бюджет към 31 март 2007 г.

Времето