13.04.2005 Г. Публично Представяне На Финансовите Раздели На Договора За Присъединяване

13.04.2005 Г.
Публично Представяне На Финансовите Раздели На Договора За Присъединяване

На 13 април 2005 г., сряда, Министерство на финансите организира в Пловдив публично представяне на финансовите раздели в Договора за присъединяване на Република България към Европейския съюз. Събитието се провежда в рамките на правителствената инициатива за огласяване на Договора.

Следвайки политиката си на прозрачност, българското правителство и Министерство на финансите изпълняват ангажимента си да представят на широката общественост основните текстове с финансова насоченост от договора за присъединяване. Пловдив е единственият град освен столицата София, където ще бъде направено подобно публично представяне.

Събитието ще се проведе в Зала “Пловдив” на Международен панаир – Пловдив, с любезното сътрудничество на панаира и медийното партньорство на в. “Марица” - Пловдив.

Началото на публичното представяне е 13:30 ч. Програмата на събитието включва откриващо изказване на министъра на финансите Милен Велчев, изказване на председателя на парламентарната Комисия по бюджет и финанси г-жа Нина Радева и експозета на експертите, участвали в преговорите по финансовите глави.