Милен Велчев Ще Открие Сесия На Инвестиционен Форум-Пловдив

Милен Велчев Ще Открие Сесия На Инвестиционен Форум-Пловдив

Министърът на финансите Милен Велчев ще посети утре Пловдив, където ще бъде основен говорител на откриващата сесия на Инвестиционен форум – Пловдив на тема “Регионалните инвестиционни проекти – Европейският път. Перспективи 2007”.

Форумът ще се проведе на 5 и 6 април 2005 г. в хотел “Санкт Петербург”. Акцентът на тазгодишното издание на форума ще бъде насочен към Южен централен район на планиране с център гр. Пловдив и перспективите за икономическото развитие на региона.

Откриващата сесия, в която ще участва като основен говорител Милен Велчев, ще се проведе от 10:00 до 11:00 часа в Конферентната зала на хотел “Санкт Петербург”. Темата на сесията е “Стратегическо значение на Пловдив и пловдивската икономика за европейската интеграция на Южен централен район на планиране”. Модератор на сесията ще бъде председателят на Сдружение “Български икономически форум” Георги Табаков.

Във форума участие ще вземат кметовете на общини и членове на местните органи на властта от Южен централен район на планиране.