Финансовият Министър Милен Велчев Ще Разговаря On-Line На 14 Януари От 11 Часа

Финансовият Министър Милен Велчев Ще Разговаря 
On-Line На 14 Януари От 11 Часа

На 14 януари 2005 г., петък, от 11.00 ч. министърът на финансите ще разговаря ON-LINE с всички желаещи интернет-потребители. ТВ-чатът ще се излъчва на живо от студиото на bgweb.tv - Първата българска Интернет телевизия. Отговорите на въпросите се предоставят в реално време чрез образ, звук и текст. Online разговорът се излъчва непрекъснато на запис в продължение на 48 часа след провеждането му.

За участие в електронната дискусия може да се включат събеседници от страната и чужбина, които са се регистрирали в страницата на министерството на адрес: http://www.minfin.bg/, категория “Chat с Министъра”. Темите за разговор се определят изцяло от участниците. Единственото ограничение е свързано с невъзможността да се използва името на министъра и негови производни за псевдоним, както и употребата на нецензурни изрази. Използването на потребителски имена, еднакви или близки с името на министъра се санкционира с отстраняване от участие в разговора. По този начин се осигурява на посетителите нормална и пълноценна среда за дискусия.

При желание, регистрираните участници могат предварително да задават въпроси към министъра. Ако за някой от въпросите е необходим експертен отговор, такъв ще бъде предоставен допълнително на страницата на Министерство на финансите в категорията “Chat c министъра – > Отговори на министъра”.

Техническите изисквания за гледане на ТВ-чата с министър Велчев чрез Интернет телевизията са: компютър с колонки и с Интернет-достъп със скорост на връзката минимум 28,8 Kbit/sek. Необходимо е предварително инсталиране на безплатен софтуер за приемане на телевизионно Интернет-излъчване Quick Time 6.0 и (или) Windows Media Player. Препоръчително е връзката да бъде тествана предварително по всяко време преди чата. Повече технически подробности ще намерите на страницата на Министерство на адрес: http://www.minfin.bg/, в категорията “Chat с министъра”.

Времето