Основните Макроикономически Сценарии За Развитието На България Ще Бъдат Обсъдени На Дискусионен Форум Утре

Основните Макроикономически Сценарии За Развитието На България Ще Бъдат Обсъдени На Дискусионен Форум Утре

Утре, 26 ноември 2004 г., петък, от 9 ч. в х-л “Хилтън” в София, ще се проведе дискусионен форум на тема “Предприсъединителна икономическа програма 2004 – 2007 г. и Национален план за развитие на Р България”. Събитието се организира от Министерство на финансите и Агенция за икономически анализи и прогнози.

За участие в дискусията по основните макроикономически сценарии за развитие на страната до 2007 г. са поканени над 20 неправителствени организации и институти, социалните партньори, представители на Националното сдружение на общините в Р България, както и представители на академичната общност.

В програмата на форума са включени изказвания на заместник министъра на финансите Любомир Дацов, директора на Дирекция “Управление на средствата от ЕС” Боряна Пенчева и на изпълнителния директор на Агенция за икономически анализи и прогнози Румен Борисов.

Дискусията е открита за представителите на медиите. Предвиден е също така и специален брифинг за резултатите от дискусията, който ще се проведе в 13.00 ч.