Министърът На Финансите Ще Разговаря On-Line На 27 Октомври От 11.30 Часа

Министърът На Финансите Ще Разговаря On-Line На 27 Октомври От 11.30 Часа

На 27 октомври 2004, сряда, от 11:30 ч. ще се проведе поредният месечен on-line разговор с министър Милен Велчев. ТВ-чатът ще се излъчва на живо от студиото на bgweb.tv - Първата българска Интернет телевизия. Отговорите на въпросите ще се предоставят в реално време в образ, звук и текст.

В електронната дискусия може да участва всеки Интернет-потребител от страната и чужбина, направил своята регистрация в страницата на министерството на адрес: http://www.minfin.bg/, категория “Chat с Министъра”. Темите за разговор се определят изцяло от участниците. Единственото ограничение е свързано с невъзможността да се използва името на министъра и негови производни за псевдоним, както и употребата на нецензурни изрази. Използването на потребителски имена, еднакви или близки с името на министъра ще доведе до отстраняване от участие в чата. По този начин ще улесним посетителите и ще им осигурим нормална и пълноценна среда за разговор.

При желание, регистрираните участници могат предварително да задават въпроси към министъра. Ако на някой от въпросите е необходим експертен отговор, такъв ще бъде предоставен допълнително на страницата на Министерство на финансите в категорията “Chat c министъра – > Отговори на министъра”. Online разговорът ще се излъчва непрекъснато на запис в продължение на 48 часа след провеждането му.

Техническите изисквания за гледане на ТВ-чата с министър Велчев чрез Интернет телевизията са: компютър с колонки и с Интернет-достъп със скорост на връзката минимум 28,8 Kbit/sek. Необходимо е предварително инсталиране на безплатен софтуер за приемане на телевизионно Интернет-излъчване Quick Time 6.0 и (или) Windows Media Player. Препоръчително е връзката да бъде тествана предварително по всяко време преди чата. Повече технически подробности ще намерите на страницата на Министерство на адрес: http://www.minfin.bg/, в категорията “Chat с министъра”.

Водещи новини

Времето