Над 800 Души Участваха В Чата С Министъра На Финансите

Над 800 Души Участваха В Чата
С Министъра На Финансите

В редовния on-line разговор на министъра на финансите Милен Велчев, който се проведе на 27 октомври 2004 г., се включиха над 800 участници. Около 65 от тях са от чужбина, като разделението е следното: приблизително 40 души от Европа – Англия, Германия, Русия, Полша; 25 – от Северна Америка; за пръв път беше регистриран участник от Япония.

По време на виртуалната дискусия бяха зададени общо 600 въпроса, на 75 от които министър Велчев успя да отговори в рамките на един час. Централна тема на днешния диалог беше внесеният днес от Милен Велчев в парламента проект на Закона за държавния бюджет на Република България за 2005 г. Бяха засегнати въпроси относно предстоящото обсъждане на документа в НС, исканията на различните парламентарно представени политически формации и възможностите за удовлетворяването им. Участниците в чата отново проявиха интерес и към промените в данъчните закони за следващата година.

Разговорът се излъчи от студиото на Първата българска Интернет телевизия - bgweb.tv. Запис от пълния му текст може да откриете на Интернет страницата на Министерство на финансите – www.minfin.bg., “Чат с министър Милен Велчев”, “Архив”.

Времето