Министърът На Финансите Ще Разговаря Online На 06 Юли От 11 Часа

Министърът На Финансите Ще Разговаря Online 
На 06 Юли От 11 Часа

На 06 Юли 2004, вторник, от 11ч. ще се проведе поредният месечен online разговор с министър Милен Велчев. В online разговора може да участва всеки Интернет-потребител от страната и чужбина, направил своята регистрация в страницата на министерството на адрес: http://www.minfin.bg/, категория Chat С МИНИСТЪРА.

Темите за разговора ще се определят изцяло от участниците. Единственото ограничение, ще е свързано с невъзможността да се използва името на министъра и негови производни за псевдоним, както и употребата на нецензурни изрази. Използването на потребителски имена, еднакви или близки с името на министъра ще доведе до отстраняване от участие в чата. По този начин ще улесним посетителите и ще им осигурим нормален и пълноценна среда за разговор.

ТВ-чатът ще се излъчва на живо от студиото на bgweb.tv - Първата българска Интернет телевизия. Отговорите на въпросите ще се излъчват в реално време в образ, звук и текст. При желание регистрираните участници могат предварително да задават въпроси към министъра. Ако на някой от въпросите е необходим тясно експертен отговор, такъв ще бъде предоставен допълнително на страницата на Министерство на финансите в категорията “Chat c министъра – > Отговори на министъра”.

Online разговорът ще се излъчва непрекъснато на запис в продължение на 48 часа след провеждането му.

Техническите изисквания за гледане на ТВ-чата с министър Велчев чрез Интернет телевизията са: компютър с колонки и с Интернет-достъп със скорост на връзката минимум 28,8 Kbit/sek. Необходимо е предварително инсталиране на безплатен софтуер за приемане на телевизионно Интернет-излъчване Quick Time 6.0 и (или) на Windows Media Player. Препоръчително е връзката да бъде тествана предварително по всяко време преди чата.

Повече технически подробности ще намерите на страницата на Министерство на адрес: http://www.minfin.bg/, в категорията “ЧАТ С МИНИСТЪРА”

Времето