Дискусионен Форум “Националният План За Развитие На България 2007 – 2013 Г. – Анализ, Визия, Стратегически Цели И Приоритети”

Дискусионен Форум 
“Националният План За Развитие На България 2007 – 2013 Г. – Анализ, Визия, Стратегически Цели И Приоритети”

На 01 юни 2004 г., вторник, от 09:00 часа, в сградата на БТА на бул. “Цариградско шосе” № 49 ще се проведе Дискусионен форум на тема “Националният план за развитие на България 2007 – 2013 г. – анализ, визия, стратегически цели и приоритети”, организиран от Министерство на финансите.

Форумът ще бъде официално открит от министъра на финансите Милен Велчев в 9.00 часа.

В дискусията ще се включат представители на: Сдружение на общините в Република Българи, Българска асоциация на агенции за регионално развитие и бизнес-центрове, Съюз на работодателите, Български съюз на частните предприемачи “Възраждане”, Съюз за стопанска инициатива, Българска стопанска камара, Българска международна бизнес асоциация, Конфедерация на независимите синдикати в България, Конфедерация на труда “Подкрепа”, Българска народна банка, Университет за национално и световно стопанство, Софийски университет “Св. Климент Охридски”, Център за изследване на демокрацията, Институт за пазарна икономика, Център за икономическо развитие, Център за либерални стратегии, “MSI – България”, Съвет за икономически растеж, “Industry watch group”, Национален съвет на организациите на и за хората с увреждания и Клуб “Икономика 2000”.

Форумът се провежда с медийното партньорство на Българска телеграфна агенция.

Времето