Министерство На Финансите Прекрати Ограничената Процедура За Възлагане На Обществена Поръчка С Предмет: “Управление На Държавната Парично-Предметна Лотария”

Министерство На Финансите 	Прекрати Ограничената Процедура За Възлагане На Обществена Поръчка С Предмет: “Управление На Държавната Парично-Предметна Лотария”

Със заповед на министъра на финансите Милен Велчев е прекратена ограничената процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Управление на Държавната парично-предметна лотария”.

Всички кандидати, участвали в предварителния подбор са уведомени писмено за прекратяването на процедурата. Никой от кандидатите не е обжалвал решението в законно установения срок.

При извършване на предварителния подбор за избор на изпълнител на обществената поръчка, назначената от министъра на финансите комисия следваше да установи дали кандидатите отговарят на изискванията, посочени в поканата, както и дали притежават необходимата финансова и техническа възможност за изпълнението на поръчката.

Комисията установи, че подадените заявления на кандидатите “Сайънтифик геймс интернешънъл” и “ЕсНет” не отговарят на изискванията посочени в поканата. Американската компания “Сайънтифик геймс интернешънъл” не е предоставила всички посочени в поканата документи, а шведската фирма “ЕсНет” е изпратила документите по електронен път.

Тъй като на поставените в поканата изисквания отговарят само двама кандидати, а според изискванията на ЗОП редовни документи за участие трябва да са подали минимум трима кандидати, ограничената процедура за възлагане на обществена поръчка се прекратява.

Водещи новини

Времето