В Online Разговор На Министъра На Финансите Милен Велчев И Зам. Министъра На Финансите Красимир Катев Се Включиха 700 Участници

В Online Разговор На Министъра На Финансите Милен Велчев И Зам. Министъра На Финансите Красимир Катев Се Включиха  700 Участници

На 30 юни 2003 г., министърът на финансите Милен Велчев и зам. министърът на финансите Красимир Катев разговаряха online в чата на Интернет страницата на Министерство на финансите. ТВ-чатът се излъчи на живо от студиото на Bgweb.tv – Първа българска Интернет телевизия.

По време на разговора бяха зададени 642 въпроса, като в рамките на един час министърът и неговият заместник успяха да отговорят на 91 от тях. Въпросите и отговорите могат да бъдат прочетени на страницата на Министерство на финансите, в категория “Чат с министър Милен Велчев”, подкатегория “Архив”.

В електронната сесия се включиха 750 участници, като 10 % от тях бяха от чужбина.

По време на разговора министър Велчев и зам. министър Катев отговориха на въпроси, отнасящи се до резултатите от посещението им в САЩ, данъчната политика, управлението на външния дълг, растежа на БВП, изпълнението на Бюджет 2003 и процедурата по изготвянето на Бюджет 2004 др.

В Галерията на Интернет страницата на Министерство на финансите ще бъдат публикувани снимки от събитието.

Водещи новини

Времето