Зам.-министър Грудев ще участва в заседание на Постоянната комисия на НСОРБ по земеделие, гори, селски и планински райони

Зам.-министър Грудев ще участва в заседание на Постоянната комисия на НСОРБ по земеделие, гори, селски и планински райони

Утре, 14 април 2016 г., четвъртък, заместник-министърът на земеделието и храните ще вземе участие в заседание на Постоянната комисия на Националното сдружение на общините в България по земеделие, гори, селски и планински райони.

По време на срещата ще бъде обсъдена подготовката за приема на документи по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура” за общини от селски райони. На срещата са поканени да присъстват кметове и общински експерти, в това число и участващи в Комитета по наблюдение на ПРСР 2014-2020 и в работните групи по изготвяне на нормативната уредба по подмярката, както и по подхода „Водено от местните общности развитие”.

Събитието ще се проведе от 14:00 часа в Центъра за обучение на местните власти в село Гергини, община Габрово.

 

Водещи новини

Във Вашингтон ще се състои първото заседание на Управляващия комитет по Междуправителственото споразумение за сътрудничество по проекта за изграждане на ядрена мощност на площадката на АЕЦ "Козлодуй"
                                                                                Служебният министър на енергетиката Владимир Малинов заминава на работно посещение в САЩ през следващата седмица

Времето