Български студенти във Виена ще се запознаят с възможностите за работа в образователната система в България

Български студенти във Виена ще се запознаят с възможностите за работа в образователната система в България
Българските студенти и професионалисти във Виена ще получат възможност да научат повече за образователната система в България. Те ще имат могат да обсъдят въпросите, които ги интересуват, с експерти от неправителствената организация „Заедно в час“ на 12 април. Срещата има за цел да разкаже за това какво е да работиш в тази сфера и да даде възможност на всеки, който обмисля кариера в България, да помисли дали това не е неговата работа-мечта.
 
Събитието се организира с подкрепата на Службата по трудови и социални въпроси на Министерство на труда и социалната политика във Виена и е в духа на проведения в началото на годината кариерен форум на МТСП в австрийската столица. Присъстващите ще научат повече за предизвикателствата, но и вдъхновенията, които вече работещите като учители там са срещали в класните стаи. 
 
Събитието е безплатно и отворено за всички, но изисква предварителна регистрация на този линк: http://bit.ly/2Guz4qr. Адресът е Teach for Austria, Marxergasse 4, 1030 Wien, Austria, а часът - 18:30.
 
Повече информация можете да получите на фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/205735200200898/.

Водещи новини

Времето