„Информационно обслужване“ се включва в дарителска кампания

„Информационно обслужване“ се включва в дарителска кампания

На 14 април „Информационно обслужване“ АД се включи в дарителската кампания на фондация „Лазар Радков“ – „Капачки за бъдеще“. Това е част от програмата за социална ангажираност на дружеството.

Събирането на пластмасови капачки от почти две години е във фокуса на служителите от „Информационно обслужване“ и техните семейства. С вяра в добрата кауза на начинанието, всички ние не престанахме да пълним, специално поставените на всеки етаж в сградите на фирмата, контейнери. Така успяхме да съберем 47 кг. пластмасови капачки, приносът ни към мащабната акция на „Капачки за бъдеще“, която този път със средствата от 18 тона събрани капачки ще закупи кувьоз за неонатологичното отделение на МБАЛ Чирпан.

Повече за фондация „Лазар Радков“ и техните инициативи можете да прочетете тук: https://www.facebook.com/kapachkizabudeshte/

 

„Информационно обслужване” АД е сред лидерите в областта на предоставянето на високотехнологични услуги в ИКТ сектора в България.

Компанията е специализирана в изграждането, развитието и поддръжката на информационни системи с национално значение. Сред тях са информационните системи на МВнР, системата за управление на приходите от местни данъци и такси, основните информационни системи на НАП, в т.ч. и публичните услуги на агенцията, системите на МФ и Агенция „Митници“. Дружеството е технологичен партньор на ЦИК.