Последна информация за българските фенове преди мача със Северна Македония

Последна информация за българските фенове преди мача със Северна Македония

Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, подали заявка за билети за гостуването срещу Северна Македония в Скопие утре (26 септември), че могат да ПОЛУЧАТ БИЛЕТИТЕ СИ лично на място на специално организираната фен зона за българските запалянковци на адрес: Skopje 1000, ul. Lazar Licenovski (Sportska Zala Kale) между 18:00 и 18:45 ч. местно време, след което ще стартира ескортирането на българската агитка към блок 11 на стадиона.

Фен зоната ще отвори врати в 12:00 ч. и на нея гостуващите фенове ще могат да паркират превозните си средства при всички условия за безопасност.

Приложено ще откриете карта на точната локация на българската фен зона, както и на отреденото място на трибуните. На място в северномакедонската столица българските фенове могат да получат допълнителна информация във връзка със заявените билети, получаването им и ескортирането до стадиона на тел. +359 895 751838.

Напомняме, че срокът за подаване на заявки за билети за българския сектор изтече вчера. На място билети за родната агитка НЯМА да се продават на лица, които не са подали предварителна заявка по изрично изискване на северномакедонските власти. 

Времето