Обявление за обществено обсъждане

Обявление за обществено обсъждане

 

Комисията за регулиране на съобщенията прие проект на Правила за реда за осигуряване на достъп до електронни съобщителни услуги чрез мрежите за наземно цифрово радиоразпръскване и за осигуряване на електронни съобщителни услуги, предназначени за лица със слухови и зрителни увреждания чрез тези мрежи.

 

Комисията за регулиране на съобщенията прие проект на Правила за реда за осигуряване на достъп до електронни съобщителни услуги чрез мрежите за наземно цифрово радиоразпръскване и за осигуряване на електронни съобщителни услуги, предназначени за лица със слухови и зрителни увреждания чрез тези мрежи, съгласно Приложението.

 

Проектът е приет в изпълнение на изискванията на Закона за електронните съобщения (ЗЕС), обн. в Държавен вестник бр. 41 от 22.05.2007 г., в сила от 26.05.2007 г. В съответствие със ЗЕС и на основание чл. 36, ал. 1 и ал. 2, във връзка с чл. 49, ал. 1 от закона, регулаторът открива процедура за обществено обсъждане, като проектът на Правила е публикуван на страницата на КРС в Интернет www.crc.bg. Заинтересованите лица могат да изпращат писмените си становища в 30-дневен срок на адрес гр.София, ул.”Гурко” № 6, Комисия за регулиране на съобщенията.

           

Направените в срок предложения и забележки по проекта на Правила ще бъдат разгледани от КРС.

 

За контакти:

 

Албена Мирoшникова – съветник в Kабинета към Председателя

e-mail: amiroshnikova@crc.bg

 

Калин Каролев – главен експерт

e-mail: kkarolev@crc.bg


телефон: 02/949 22 73

Времето