Справка За Преустановен Учебен Процес

Справка За Преустановен Учебен Процес

От понеделник 27 януари до 4 февруари, включително, поради висока заболеваемост ще бъде преустановен учебният процес във всички училища в София-град. Учениците ще започнат учебни занятия на 6 февруари, тъй като 5 февруари е обявен за неучебен ден поради края на първия учебен срок.

От днес е обявена грипна епидемия на територията на област Велико Търново, поради което в 6 училища в община Павликени няма да учат от 27 до 29 януари, включително.

В пет общини в област Благоевград - Благоевград, Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово няма да се учи от 27 до 31 януари поради висока заболеваемост на учениците. През същия период ще са в грипна ваканция и учениците от област Габрово и област Хасково, а от 27 януари до 2 февруари и учениците от област Кърджали.

Преустановява се учебният процес от 25 до 29 януари още в София-област за учениците от ОУ „Д. Дебелянов“ с. Говедарци, общ. Самоков, и от СУ „Св. П. Хилендарски“ - гр. Златица.

Днес няма учебни занятия във всички училища от област Монтана, както и в 21 училища от област Пловдив и в 15 от област Кюстендил - 14 училища в гр. Дупница и 1 в Сапарева баня.

Поради висока заболеваемост на учениците в 3 училища в област Бургас и в по едно училище в областите Благоевград, Враца, Габрово и Силистра днес също няма учебни занятия. 

В ДГ "Мир" в с. Дунавци, Видинска област, също не се провеждат занимания днес.

 

Водещи новини

Времето