Националният отбор получи наградата за отбор на месец август

Националният отбор получи наградата за отбор на месец август

Селекционерът на "А" националния отбор Петър Хубчев получи наградата за треньор на месец август в традиционната анкета на спортните журналисти на Пресклуб "България". Националният отбор на България по футбол бе избран за отбор на месеца в същата анкета, а вратарят Пламен Илиев получи наградата за футболист на месеца.

Състав на България за предстоящите квалификации изтегли тук: http://bfunion.bg/uploads/bg_fra (4).pdf

Виж видеото „Изживей мача“ тук:  https://www.youtube.com/watch?v=Ac0ApO92h9U

Среща на националния отбор с медиите: http://www.bfunion.bg/news/8368

Петър Хубчев даде кратко изявление относно предстоящата световна квалификация срещу Франция:

" Надявам се всички да са здрави и на една много сериозна работа. Не се заблуждаваме и знаем много реално срещу кого играем. Мисля обаче, че точно този противник трябва да ни сплоти и да ни направи още по-силен отбор. Продължавам да си стоя зад мнението, че не лозунгите, а играта ще докарат хората на стадиона. С всеки един мач публиката и самите футболисти се убеждават все повече и повече, че това е пътят. Това ще бъде първата ни задача, а именно да докараме момчетата до такова състояние като борба, тичане и себераздаване, че да успеем да се противопоставим на Франция".

„Ще се постараем да се раздадем на 100%, да изпълним указанията, които са ни дадени. Франция е наистина един много, много сериозен отбор. Може би най-добрият отбор в Европа в момента. Всички се надяваме да завършим позитивно този мач“, заяви стражът Пламен Илиев след като получи наградата си за футболист на месец август.

 

 

 

Отдел "Връзки с обществеността и медии"

Водещи новини

Времето