България "А" - "Франция" А: Заявки за журналистически акредитации

България "А" - "Франция" А: Заявки за журналистически акредитации

Във връзка с предстоящата световна квалификация между "А" националните отбори на България и Франция на 07.10.2017 г., от 21:45 часа, Българският футболен съюз съобщава, че акредитационната процедура за медии е открита. Преставителите на медиите, които имат желание да отразят на живо мача от трибуните на Националния стадион "Васил Левски", трябва да изпращат заявки (изтегли тук: http://bfunion.bg/uploads/blanka__acreditazia.doc) на имейл адрес accreditations@bfunion.bg. Към молбата за акредитация, моля изпращайте сканирано копие от журналистическата прес карта.

Крайният срок за подаване на заявки е 01 октомври до 19:00 часа. След крайния срок заявки, няма да се приемат.  

Поради изискванията на ФИФА към домакините на мачове от световните квалификации безименни заявки, заявки без прес карти и заявки, подадени след крайния срок, няма да бъдат разглеждани. При влизане от входа за журналисти освен акредитация и билет за срещата, ще бъде изисквана и прес карта.   

Българският футболен съюз би желал да напомни още веднъж, че достъпът на медии до официалните тренировки на България и Франция, както и на пресконференциите на селекционерите, ще бъде осъществяван само с акредитации за мача.

Отдел "Връзки с обществеността и медии"

Времето