В периода 27-29.11.2003 г. в Палата №7 на Международен панаир - Пловдив, се проведе Национално съвещание за отчитане дейността на Главна дирекция “Гражданска регистрация и административно обслужване” за 2003 г.

В периода 27-29.11.2003 г. в Палата №7 на Международен панаир -  Пловдив, се проведе Национално съвещание за отчитане дейността на Главна дирекция “Гражданска регистрация и административно обслужване” за 2003 г.
В периода 27-29.11.2003 г. в Палата №7 на Международен панаир - Пловдив, се проведе Национално съвещание за отчитане дейността на Главна дирекция “Гражданска регистрация и административно обслужване” за 2003 г. В работата на съвещанието взеха участие и г-жа Петя Гегова – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, и г-жа Меглена Русенова – зам.-областен управител на Пловдив. На съвещанието бяха анализирани задачите стоящи пред дирекция ГРАО. Г-жа Гегова подчерта, че позитивният подход изисква по-голямо концентриране усилията в дейности като развитие на програмното и хардуерното осигуряване, подобряване на организацията на работата в дирекцията, както и на връзките с други институции. Необходимо е и подобряване на условията за труд във всички офиси на дирекцията и работа за активно участие по Европейски проекти, с цел осигуряване на успех на Българското електронно правителство. По време на съвещанието бяха представени новите възможности и решения внедрени в информационната система за гражданска регистрация. Дирекция “Връзки с обществеността и международна дейност”

Времето