Министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Валентин Церовски отменя насрочените за днес посещения в гр.Пловдив и Асеновград, поради трагичните събития, свързани с двамата български заложници в Ирак.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Валентин Церовски  
отменя насрочените за днес  посещения в гр.Пловдив и Асеновград, поради трагичните събития, свързани с двамата български заложници в Ирак.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Валентин Церовски отменя насрочените за днес посещения в гр.Пловдив и Асеновград, поради трагичните събития, свързани с двамата български заложници в Ирак. По време на посещението се очакваше, министър Церовски да връчи сертификати за преквалификация на безработни, обучавани е ресторантите на Хепи гр.Пловдив и да участва в тържествената церемония по стартиране на втория етап от реализацията на проект ”Родопската Света гора” в Асеновград. И двете инициативи са по проекти финансирани от програма ФАР- Икономическо и социално сближаване. Дирекция “Връзки с обществеността и международна дейност”

Водещи новини

Времето