На 17 юни 2004 г., четвъртък, в хотел Шератон София ще се проведе семинар на тема “Изготвяне на петгодишен стратегически план и годишния бизнес план за 2005 г. на Агенцията по кадастъра”

На  17 юни 2004 г., четвъртък,  в хотел Шератон София ще се проведе семинар на тема “Изготвяне на петгодишен стратегически план  и годишния бизнес план за 2005 г. на Агенцията по кадастъра”
На 17 юни 2004 г., четвъртък, в хотел Шератон София ще се проведе семинар на тема “Изготвяне на петгодишен стратегически план и годишния бизнес план за 2005 г. на Агенцията по кадастъра”. Проявата се организира в рамките на проекта на Световната банка “Кадастър и имотен регистър”. Целта на семинара е да се представят и обсъдят възможности за бъдещото стратегическо развитие на Агенцията по кадастъра. Правителството на Р България е предприело изпълнението на програма за модернизиране в сектора на недвижимото имущество, подпомагана от Световната банка, която цели въвеждането на единна система за администрация на недвижимото имущество в цялата страна, включваща всички видове недвижими имоти, каквато е практиката в другите европейски страни. В програмата на семинара са включени представяния на водещи експерти от Холандия, Великобритания и САЩ, които са участвали в процесите на създаване и преструктуриране на Агенциите по кадастър в независими от бюджета държавна организация. В семинара ще участват и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Савин Ковачев, както и експерти от Световната банка. Откриването на семинара от 10.00 до 10.30 ч. е отворено за журналисти. Дирекция “Връзки с обществеността и международна дейност”

Водещи новини

Времето