Пресконференция на Ивайло Петев и среща на футболистите с представители на медиите

Пресконференция на Ивайло Петев и среща на футболистите с представители на медиите

На 31 август, понеделник, селекционерът на "А" националния отбор на България Ивайло Петев ще даде пресконференция в лагера на отбора в хотел RIU Правец с начален час 17:30 часа. От 17:00 часа, футболисти от националния отбор ще бъдат на разположение на медиите за интервюта във фоайето на хотел RIU Правец. Имената на играчите за интервюта ще бъдат уточнени допълнително. От 18:30 часа ще се проведе тренировка на националите на терена на Българския футболен съюз в спортен комплекс "Правец", като заниманието ще бъде открито за медиите в първите 15 минути.

Пресконференцията преди официалната тренировка на България на Националния стадион "Васил Левски" на 2 септември ще започне около 20:00 часа в зала "Родина". Тренировката на "Васил Левски" е с начален час 20:30 часа и ще бъде открита за медии в първите 15 минути.

Българският футболен съюз би желал още веднъж да напомни на представителите на медиите, че няма да имат достъп до Националния стадион "Васил Левски" на 2 септември, ако не са акредитирани за мача. Получаването на акредитации по предварителна заявка ще става на 2 септември във фоайето на стадион "Васил Левски" в 17:45 часа.

Отдел "Връзки с обществеността и медии"

Времето