Министър Гагаузов е в състава на официалната българска делегация за срещата с премиера на Република Турция Н. Пр. Реджеп Тайип Ердоган

Министър Гагаузов е в състава на официалната българска делегация за срещата с премиера на Република Турция Н. Пр. Реджеп Тайип Ердоган

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов е включен в състава на българската делегация за официалното посещение на министър-председателя на Република Турция Н. Пр. Рреджеп Тайип Ердоган на 27 и 28 март 2008 г.
Премиерът на Турция е на официално посещение у нас по покана на министър-председателя Сергей Станишев. В делегацията, водена от премиера Ердоган, са включени държавният министър на Турция, отговарящ за външната търговия и съпредседател на Българо-турската смесена икономическа комисия Кюршат Тюзмен, държавният министър по въпросите на жените Нимет Чубукчу и министърът на търговията и промишлеността на Турция Зафер Чаалаян.
Министър Гагаузов ще участва в пленарните разговори на двете официални делегации, които ще се проведат в Министерски съвет на 27 март 2008 г., четвъртък.
В петък, 28 март 2008 г., министър Гагаузов ще придружава министър-председателя на Турция Н. Пр. Реджеп Тайип Ердоган при посещението му в Кърджали.
В програмата е предвидено посещение на църквата „Свети Георги” и среща с кмета на град Кърджали Хасан Азис.

Дирекция “Европейска координация и връзки с обществеността”

Водещи новини

Времето