Зам.-министър Михайлова ще представи Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 в тематичната конференция на Асоциацията на дунавските общини „Дунав”

Зам.-министър Михайлова ще представи Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 в тематичната конференция на  Асоциацията на дунавските общини „Дунав”

Зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Искра Михайлова ще представи приоритетите и възможностите на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г. на тематична конференция в град Белене.
Форумът се организира от Асоциацията на дунавските общини „Дунав” в рамките на нейното шестнадесето Общо събрание и ще се проведе на 10 април 2008 г., четвъртък, в хотел „Енергия” от 13.00 часа.
По време на срещата ще бъдат обсъдени проблемите и перспективите за развитие на общините в региона и в страната. Ще бъде обменена информация за придобит опит и добри практики от участниците в конференцията.
Във форума ще участват кметове на общини, председатели на общински съвети от Дунавския регион, специалисти от общинските администрации и неправителствени организации.

Дирекция “Европейска координация и връзки с обществеността”