Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Пловдив. Двама пловдивчани бяха задържани като заподозрени в извършването на кражби от кафе-автомати в Пловдив. По първоначални данни вчера на ул. “Охрид” за времето от полунощ до 3,30 часа двама 17-годишни взломили кафе-автомат и откраднали монети за 25 лева. След проведените оперативно-издирвателни действия било установено, че двете момчета са разбили още пет кафе-машини, монтирани на улиците “Стефан Стамболов”, “Пере Тошев” и бул. “Никола Вапцаров”. Двамата са в ареста на Първо РУ за 24 часа.

ОДМВР-София. Криминалисти от ГДКП и полицаи  от РУМВР-Годеч  откриха противозаконно отнет в София през 2007г. автомобил. Полицейските служители претърсили частен имот в с. Каленовци и в гараж, собственост на възрастна жена от селото открили разкомплектован “Опел Вектра“ със заличени номера на двигателя и рамата. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от местното районно управление. В хода на разследването е установено, че колата е обявена за общодържавно издирване на 13 септември 2007 г. и е открадната от района на столичното четвърто РУМВР. По случая се води дознание. Работата продължава за установяване и издирване на извършителя.

Стара Загора.  Вчера в РУ – Стара Загора е съобщено за кражба на 6 чугунени капака за канализационни шахти от улиците “Околчица”, “Ком” и “Беласица” в кв.“Лозенец”. Незабавно е предприето издирване и служители на териториална полиция установили, че автори надеяниетоса М.Д. (25г.), Й.Р. (23г.),  Г.С. (26г.), С.А. (25г.) и И.Д. (26г.) – всички от Стара Загора.  Капаците са открити в пункт за  изкупуване на цветни метали на ул. “Индустриална”. Петте лица са задържани за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство.
 
ПТП. Тежък пътен инцидент отне живота на трима млади мъже. Около 0.10 часа на пътя от Гърмен кръстовището с пътя за Гоце Делчев катастрофирал лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от 19-годишен от селото, със 6-месечен стаж зад волана. На прав и сух участък, младият водач изпуснал управлението на колата, излязъл в ляво от пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. От удара на място са загинали водачът и двамата му спътници /20 и 21г./, също от селото.


БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

Времето