Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Монтана. Монтански криминалисти заловиха трима криминално проявени, откраднали метални профили от местна фирма. Вчера сутринта около 7.30 часа при рутинна проверка полицаите задържали 40-годишния криминално проявен М.М. от монтанския кв. “Кошарник” в момент на извършване на кражба на 163 метални профили от складово помещение на фирма в областния град. Той бил заедно с още двама мъже - на 20 и 29 години. Тримата проникнали в склада, като огънали част от металната ограда и натоварили профилите в сандъци и чували. По-младите мъже успели да избягат, но по-късно през деня са установени – и двамата са криминално проявени, от кв. “Кошарник”. Откраднатите метални профили са върнати на фирмата. Образувано е досъдебно производство.

Благоевград. Петрички полицаи са иззели 92 кг марихуана. При извършени проверки на територията на село Вишлене в дворно място, собственост на Т.Д./50 г./ били открити два корена с тегло 8 кг. В градината на М.Д./75 г./ били открити 7 корена с тегло 84 кг. Образувани са полицейски дознания.

Пловдив. Мъж, отглеждал в дома си канабис, бе заловен от служители на Първо РУП. Вчера при проверка на тераса в апартамент на ул.”Пере Тошев” полицаи намерили саксия със свежо зелено растение канабис с тегло 286.72 грама. Жилището било ползвано под наем от Д.П./28 г./ от Димитровград. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа.

Кюстендил. Вчера около 15 часа в „Клуб 13” в Дупница К.Х. /27 г./, е прострелял по невнимание връстника си Й.Б. със законно притежаван пистолет ЧЗ. Два часа по-късно простреляният младеж починал в болницата. Когато станал инцидентът, двама мъже били сами в заведението и извършвали ремонтни работи.  На място бил направен оглед от дежурна група на РУП- Дупница. К.Х. е задържан с полицейска мярка за 24 часа, оказал е пълно съдействие на разследващите. Образувано е дознание.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

Времето