Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Велико Търново. Служители на РУП – Свищов задържаха двама, нанесли побой на възрастна жена от с. Александрово. В хода на разследването било установено, че на 4 юли около 20 часа 22-годишният Ф. Р. и 17-годишно момче - криминално проявени и осъждани за кражби, прескочили ограда на имота на 80-годишна самотно живееща жена и през незаключена врата влезли в къщата й. След като й нанесли побой, напуснали имота. Едва на следващия ден съседи на пострадалата разбрали за инцидента и сигнализирали кмета и полицията. Пострадалата била закарана в болнично заведение, на място бил извършен оглед. След предприетите незабавни заградителни действия Ф.Р. бил задържан още същия ден в гориста местност до селото. Непълнолетният му съучастник бил заловен в събота. По случая е образувано досъдебно производство. Ф.Р. е привлечен в качеството на обвиняем, предстои да бъде повдигнато обвинение и на съучастника му. Действията по разследването продължават. 

Пловдив. Мъж беше заловен с дрога в Пловдив. В петък  около 13.30 часа на ул.”Златорог” служители на Шесто РУП  при проверка на В.А./ 51 г./ от Ракитово намерили 5 топчета марихуана с общо тегло 1.673 грама. На 51-годишния мъж е наложена полицейска мярка „задържане под стража“.

Акцизни стоки без бандерол бяха открити в автомобил. Вчера сутринта  при рутинен обход в района на ул.”Брезовско шосе” полицейски автопатрул на Трето РУП в багажника на „Мерцедес” намерил на 4 торби с нарязан тютюн,  с общо тегло 2.500 кг. С колата са пътували М.С./ 57 г./ и Н.А./ 51 г./ от Пловдив.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!