Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Пловдив. 28-годишен мъж е заподозрян за разпространение на наркотици. Вчера, при полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества на територията на града, служители на сектор “Противодействие на престъпността с висока обществена опасност” задържали К. П. от Пловдив. При претърсване в жилището на задържания, служителите на реда открили и иззели марихуана и електронна везна със следи от опиата. Последващи процесуално-следствени действия са извършени и в къща в село Брестовица. Оттам криминалистите иззели растения в начален стадий от развитието си от рода на конопа, както и оборудване за отглеждане на марихуана - лампи, вентилатори, въздуховоди, филтри и химически препарати. Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура Пловдив, на мъжът е било повдигнато обвинение за извършено престъпление по смисъла на чл.354А ал.1 от НК.

Пътни инциденти. Мъж загина при тежък инцидент на АМ Тракия. Вчера, около 13.00 часа е бил получен сигнал за настъпило ПТП на 108 км от магистралата посока София-Бургас.  По първоначални данни лек автомобил “Мерцедес”, управляван от Й. К. /47 г./ от село Герман, поради движение с несъобразена скорост и неравностите по пътя, настига и удря движещия се пред него автомобил от същата марка с 64-годишна жена от Приморско зад волана. В резултат на удара е починал на място водача на първия автомобил. Двама спътници на жената са откарани в болница в Пазарджик - 33-годишен мъж от София с опасност за живота, а 38-годишен негов съгражданин, без опасност за живота. Алкохолната пробата на жената е била отрицателна.

57-годишен мъж от Шумен е пострадал в пътен инцидент в града. Около 15 часа на 4 април в Шумен, на кръстовището на бул.“Велики Преслав“ с бул.“Преслав“ неправоспособният Д.Д./57г./ от Шумен управлявал мотопед без регистрационни номера. Не пропуснал движещия се по път с предимство водач на лек автомобил „Форд“ с шуменска регистрация и се блъснал челно в него. След удара водачът на мотопеда е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен. Мъжът е с различни фрактури, сопасност за живота. Настанен е за лечение в шуменската болница. Образувано е досъдебно производство.


БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

Водещи новини

Времето