Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

СДВР. Снощи към 22 часа е поставено самоделно взривно устройство в задната част на паркиран на улица в община „Лозенец“  лек автомобил . В резултат от взрива са счупени стъклата и е повредена задната броня на колата. Няма пострадали хора. Образувано е досъдебно производство, случаят се разследва от СДВР.

ГДПБЗН. Тази  нощ към 3:30 часа  в дежурния център на столичната противопожарна служба е получено  съобщение за пожар на покрива на хостел на ул. „Лавеле” в София. На произшествието са изпратени 5 противопожарни автомобила. Извършена е евакуация на 17 чуждестранни граждани, гости на хостела. Няма пострадали. Пожарът е загасен към 7 часа днес. Унищожена е около 100 кв. м покривна конструкция. Причините за пожара са разследват от Трето РУП.

Пловдив. Пиян шофьор е предизвикал пътно произшествие с материални щети. Сигналът е подаден в 2.20 часа днес. По първоначални данни, в жк „Тракия” в областния град лек автомобил „Фиат” се блъснал в паркиран „Опел”, който ударил контейнер за смет, а той се врязал в спрян в съседство автомобил „Сузуки”. Пристигналите на място пътни полицаи установили, че фиатът е управляван от 31-годишният П.Д. от града. Мъжът е тестван с дрегер за алкохол и пробата показала наличието на 2,4 промила в издишания въздух. С полицейска заповед пловдивчанинът е задържан за едно денонощие. По случая е образувано бързо производство.  
В РУ – Първомай е задържан местният жител Д.А. /54 г./ Вчера той бил засечен в града с лек автомобил „Пежо”, който шофирал след употреба на алкохол – 1,72 промила. 

 

 

Водещи новини

Времето