Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

София. В Шесто РУ е задържан 37-годишен мъж за противозаконно отглеждане на марихуана. На 9-и септември при извършена полицейска проверка на адрес на бул. ”Цар Борис III” служители от Шесто РУ  намерили и иззели множество суха растителна маса, ел. везна, 4 зелени растения, изградени въздуховоди и система за капково напояване. Установено било, че жилището се ползва под наем от С.К. /27 г./. Мъжът бил задържан в районното управление за 24 часа, а по случая образувано досъдебно производство. Резултатите от назначената експертна справка показали, че иззетото вещество е марихуана с тегло 72 грама. След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура на С.К. било повдигнато обвинение за престъпление по чл.354 в от НК и наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Търговище. Вчера около 22,30 ч. била проведена специализирана полицейска операция, свързана с притежание или разпространение на наркотични вещества. При проверка на 17-годишен младеж от Търговище униформените установили, че  той държи у себе си 1,3 грама суха тревиста маса, реагираща на марихуана. Младежът е известен на полицията. По случая се извършва проверка.

Пловдив. Мъж е привлечен като обвиняем за измама. Вчера около 18.30 часа в Трето РУП 33-годишен пловдивчанин, служител в заложна къща, подал сигнал за извършена измама. Пред униформените той заявил, че в по-ранните часове на деня, Г.С. /25 г./ от Труд, го въвел в заблуждение и отнел мобилен телефон, оставен в залог срещу 450 лв. Мъжът е задържан за 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!

Времето