Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Пловдив. Автори на три поредни грабежа в Пловдив са разкрити от служители на Шесто РУ. Разследването стартирало по сигнали, постъпили на 24, 28 и 29 декември  - три жени били обрани по идентичен начин, чрез издърпване на дамските им чанти. В  резултат на активните действия криминалистите влезли в дирите на две 14-годишни момчета от града. С полицейска заповед непълнолетните извършители са задържани за срок от 24 часа. Иззети са част от вещите, обект на престъпленията. Работата по досъдебните производства продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив. 

Бързо производство е започнато срещу 29-годишна жителка на село Мало Конаре, заловена при опит за джебчийска кражба. Това се е случило вчера в магазин за дрехи на ул. „Княз Александър І Батенберг“ в града. Жената била хваната докато пребърква чантата на 39-годишна посетителка, в която имало портмоне с над 70 лева и лични документи. Извършителката е отведена за 24 часа в ареста на Четвърто РУ.

Стара Загора. Бързо производство е образувано срещу А.И./20./ от Стара Загора. Установено било, че мъжът управлявал лек автомобил "Сеат" след употреба на наркотично вещество -  канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа.


ПРЕСЦЕНТЪРЪТ ВИ ПОЖЕЛАВА ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!