Информационен бюлетин

Информационен бюлетин

Благоевград. 41 – годишен мъж е задържан в полицията за тежко криминално престъпление. Сигнал за намерено тяло на 66 – годишна жена в къщата й в село Левуново бил подаден малко след 20 часа. Криминалистите извършили оглед на място. Установено било, че мъжът умъртвил 66 – годишната си майка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура.

Пловдив. Пласьорка на контрабандни цигари бе заловена вчера от служителите на реда в Асеновград. Към 14 часа в района на автогара в града от 38-годишната жена били иззети 480 къса саморъчно свити папироси без платен акциз. Срещу асеновградчанката е започната предварителна проверка за престъпление по чл. 234, ал.1 от НК. Уведомена е районната прокуратура.

Бързо производство е образувано срещу 35-годишен пловдивчанин за шофиране след употреба на алкохол. При проверка вчера на бул. „Цариградско шосе“ служители на Пето РУ установили, че мъжът е седнал зад волана на лек автомобил „Опел“ с 1,78 промила. С полицейска заповед той е задържан за едно денонощие.

Пожарна безопасност и защита на населението. 59 – годишен мъж е починал при пожар в къща в село Кадиево. Сигналът е подаден тази сутрин в 2.40  часа. На място веднага са изпратени два пожарни автомобила и пет огнеборци. Огънят е потушен. Работата по установяване на причините за пожара продължава.

Пътен инцидент. 48 – годишна жена загина при тежък пътен инцидент, станал вчера около 13 часа. По първоначални данни на път ПП-6, в района на 139 км лек автомобил „Шкода Фелиция“, управляван от 50 – годишен мъж навлязъл в насрещното движение и се в товарен "Форд Транзит", управляван от 26 – годишен мъж. В резултат на удара на път за болницата е починала 48 – годишна жена, возеща се в Шкода –та. Образувано е досъдебно производство.
          
БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПОСЕТИХТЕ САЙТА
НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И ЦИТИРАТЕ КОРЕКТНО ИНФОРМАЦИИТЕ НА ПРЕСЦЕНТЪРА!