Спортен празник за деца на загинали служители на МВР

Спортен празник за деца на загинали служители на МВР

Спортната асоциация на МВР бе домакин на инициативата на стадион “Раковски” в кв.”Иван Вазов” в столицата;  кметът на София Йорданка Фандъкова и заместник министър Веселин Вучков посрещнаха децата

Стадион “Раковски” в кв.”Иван Вазов” в столицата днес бе домакин на спортна среща с участието на над 30 деца на загинали при изпълнение на служебния дълг служители на МВР.  Домакин на инициативата бе Спортната асоциация на МВР в партньорство със Спортен клуб “Левски”. Заместник министърът на вътрешните работи  Веселин Вучков и кметът на София Йорданка Фандъкова и на община “Триадица” приветстваха децата на новоизградената площадка за плажен футбол на стадиона, където по-късно младежките отбори на СА-МВР и на ФК”Левски” играха приятелска среща. Демонстрация със служебни кучета бе организирана от  водачите им – служители на “Охранителна полиция” – СДВР. Състезатели от Централния полицейски таекуон-до клуб показаха специални умения.
Домакините бяха подготвили подаръци за гостите си – генералният секретар на СА-МВР Люсиен Велчев подари на всяко дете комплект спортен екип, а представителите на СК “Левски” им връчиха карти за безплатно ползване на плувния комплекс “Спартак.”
Анкета сред децата ще покаже кой към какъв спорт има пристрастие, за да може да тренира в базата на МВР – съобщи Люсиен Велчев.

Времето