Столичната полиция издирва мъж, откраднал лаптоп от магазин в София

Столичната полиция издирва мъж, откраднал лаптоп от магазин в София

39 годишна софиянка се обърнала за помощ към полицията, след като от магазин за хранителни стоки й бил откраднат преносимия компютър. Жената го оставила на рафта за личен багаж в близост до касите. След като приключила  с покупките в магазина отишла да си вземе компютъра, но той вече не бил там.
Със случая се заели криминалсти на столичното Четвърто РУП. Те разпитали персонала на магазина, потърсили свидетели на престъплението. След като внимателно прегледали видеозаписа от охранителните камери, те установили, че чернокос мъж на възраст около 25-30г., облечен с тъмно яке с качулка, и светли дънки влязъл в магазина след жертвата си. Той безцелно се въртял около касите в магазина, после се насочил към рафтовете и взел черната чанта, в която бил лаптопа.
Независимо от предприетите оперативни действия до този момент служителите на реда не са установили самоличността на мъжа, не е открита и открадната вещ.
Полицията предоставя кадри от видеозаписа. Гражданите, които разпознаят издирвания могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 982-44-10, 982-41-60, 166 и 112.

Водещи новини

Времето