Честит празник на екипа на Агенция „Пътна инфраструктура“!

Честит празник на екипа на Агенция „Пътна инфраструктура“!

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЛАЗАРОВ, 

СКЪПИ КОЛЕГИ, 
От целия екип на Министерството на регионалното развитие и благоустройството приемете нашите най-искрени поздравления по повод 132 - та годишнина от създаването на пътна администрация в България. 
За нас е чест да работим и да си партнираме с професионалисти, доказали се многократно през изминалите години. 
Радваме се, че имаме шанса да градим и развиваме заедно един от най – важните сектори с пряко значение за икономиката на страната – пътната инфраструктура. Това е  плод на огромна по обем работа. 
Природните стихии и климатичните промени през последните месеци изправиха пред сериозни изпитания всички, но Вие отново доказахте висок професионализъм и отговорно поведение, справяйки се с бедствените ситуации в редица краища на страната. Вие бяхте денонощно и без почивка по пътищата на България и показахте не само високо ниво на бърза и адекватна реакция, но и преди всичко стоицизъм.
Надяваме се и в бъдеще да продължаваме да допринасяме заедно за изграждането на една по - модерна европейска пътна инфраструктура във всички региони на страната. Предизвикателството за това стои както пред Вас, така и пред нас. 
Желаем Ви преди всичко здраве, енергия и страст да отстоявате професионалните стандарти и принципи. 
Надяваме се и в бъдеще заедно да преодоляваме още много предизвикателства.
Нека удовлетворението от постигнатите резултати бъде Ваш неизменен спътник! 
Още веднъж – честит празник, колеги! 
 
От екипа на МРРБ 
 

Времето