Парламентът прие ...

Парламентът прие ...
В последния пленарен ден преди великденската ваканция Народното събрание прие:

1. На първо четене законопроекти за изменение и допълнение на Закона за държавната собственост (Вносители: Министерски съвет; Юлияна Дончева и група народни представители; Даниел Вълчев и група народни представители).
2. Решение във връзка с Великденската ваканция на Народното събрание за 2004 г.
3. Закон за ратифициране на Споразумението между Република България и Република Унгария за прекратяване на Договора за приятелство, сътрудничество и взаимна помощ между Народна република България и Унгарската народна република.
4. На първо четене законопроекти за изменение и допълнение на общинската собственост (Вносители: Мирослав Севлиевски и група народни представители; Министерски съвет ; Величко Клингов, Господин Чонков и Клара Петрова).
5. Решение за разрешаване изпращането на кораби от Българската армия в Средиземно море за участие в учението на НАТО “ПАСЕКС”.
6. Закон за ратифициране на Споразумението между Република България и Международната банка за възстановяване и развитие за предоставяне на отпусната безвъзмездна помощ за подготовка на проект “Български фонд за енергийна ефективност”.
7. Закон за ратифициране на Европейската конвенция за кинематографската копродукция.

Водещи новини

Времето