Законът за изменение на Указа за печатите е приет на първо и второ четене.

Законът за изменение на Указа за печатите е приет на първо и второ четене.
Парламентът гласува на първо и второ четене Закона за изменение на Указа за печатите.

Народните представители гласуваха на първо четене Законопроекта за дружествата със специална инвестиционна цел с вносител Ралица Агайн. На първо четене също така е приет и Законопроекта за ратифициране на Конвенцията за престъпленията в кибернетичното пространство.

Парламентът разгледа законопроекта за защита правата на детето с вносител Евгения Живкова и група народни и законопроекта за изменение и допълнение на Закона за закрила на детето с вносител Министерският съвет. Народните представители гласуваха на първо четене законопроекта с вносител Министерски съвет. Срокът за внасяне на писмени предложения между първо и второ четене се удължава с една седмица.

Народните представители гласуваха на първо и второ четене Закона за ратифициране на Договора между правителството на Република България и правителството на Република Йемен за взаимно насърчаване и защита на инвестициите.

Народното събрание ратифицира със Закон Спогодбата между правителството на Република България и правителството на Република Албания за въздушни съобщения между и отвъд техните съответни територии.