Промените в Закона за здравното осигуряване, внесени от Недялко Калъчев са приети на първо четене.

Промените в Закона за здравното осигуряване, внесени от Недялко Калъчев са приети на първо четене.
Народните представители приеха на първо гласуване законопроекта за изменение и допълнение на Закона за здравното осигуряване, № 254-01-64 от 18 юли 2002 г., внесен от народния представител Недялко Калъчев и група народни представители .

След продължителни дебати народните представители отхвърлиха на първо гласуване два от законопроектите за изменение и допълнение на Закона за здравното осигуряване:
законопроект № 254-01-53 от 27.6.2002 г., внесен от народния представител Стойчо Кацаров и група народни представители и законопроект № 254-01-65 от 18.7.2002 г., внесен от народните представители Кръстьо Петков и Емилия Масларова.

Започна второ четене на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за народната просвета. Народните представители гласуваха текстовете на законопроекта до § 11 включително.

Водещи новини

Във Вашингтон ще се състои първото заседание на Управляващия комитет по Междуправителственото споразумение за сътрудничество по проекта за изграждане на ядрена мощност на площадката на АЕЦ "Козлодуй"
                                                                                Служебният министър на енергетиката Владимир Малинов заминава на работно посещение в САЩ през следващата седмица

Времето