Министър Велчев Ще Разговаря Оnline На 12 Март

Министър Велчев Ще Разговаря Оnline На 12 Март

На 12 март, петък, 2004г., от 11 ч. ще се проведе електронна дискусия с министър Милен Велчев. Възможност за участие в online разговора има всеки Интернет-потребител, който направи своята регистрация в страницата на Министерство на финансите: http://www.minfin.bg/, категория “Оnline връзка с МФ”, “Чат с министър Милен Велчев”.

Участниците имат пълна свобода да определят темите за разговор. Единственото поставено ограничение е свързано с невъзможността да се използва името на министъра и негови производни за чат псевдоними. Несъобразяването с това условие ще доведе до отстраняване от участие в разговора.

ТВ-чатът ще се излъчва на живо от студиото на bgweb.tv - Първата българска Интернет телевизия. Отговорите на министър Велчев ще се излъчват в реално време в образ, звук и текст. След приключване на електронната дискусия пълният текст на online разговора ще бъде публикуван на сайта на медията.

Техническите изисквания за гледане на ТВ-чата чрез Интернет телевизията са: компютър с колонки и с Интернет-достъп със скорост на връзката минимум 28,8 Kbit/sek. Необходимо е предварително инсталиране на безплатен софтуер за приемане на телевизионно Интернет-излъчване - Quick Time 6.0 и (или) на Windows Media Player.

За повече технически подробности можете да посетите категорията “Оnline връзка с МФ”, “Чат с министър Милен Велчев” на Интернет страницата на Министерство на Финансите: http://www.minfin.bg/.

Водещи новини

Времето